Post Top Ad

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΤΣΑΧ (ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ) ΣΕ ΡΟΛΟ “ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΥ” !!

 

 Η Ρωσία αποφάσισε να παρέμβει στη στρατιωτική σύγκρουση στο Καραμπάχ.

Αφού η Αρμενία ζήτησε από τη Ρωσία να παρέμβει στη σύγκρουση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Η Μόσχα απροσδόκητα συμφώνησε να λάβει μέτρα για τη μείωση της κλιμάκωσης της σύγκρουσης εισάγοντας στρατεύματα στην περιοχή.

“Οι ειρηνευτές πρέπει να αναπτυχθούν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ για τον έλεγχο της διατήρησης της κατάπαυσης του πυρός”, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στους δημοσιογράφους.

«Στο πρώτο στάδιο, εκτός από την απελευθέρωση των δύο περιοχών, όλες οι επικοινωνίες θα ξεμπλοκαριστούν, θα ανοίξουν οι οικονομικοί οδοί, οι συγκοινωνίες μεταφορών και οι ειρηνευτές θα αναπτυχθούν έτσι ώστε, να εγγυηθούν τη μη επανάληψη των εχθροπραξιών», δήλωσε ο Λαβρόφ σε συνέντευξη με εκπροσώπους ρωσικών ραδιοφωνικών σταθμών.

Δεν είναι γνωστό πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι μια τέτοια απόφαση, ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το ίδιο το Αζερμπαϊτζάν ισχυρίζεται ότι η καταστροφή του πυραυλικού τάγματος των Αρμενικών Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε στην επικράτεια του Ναγκόρνο-Καραμπάχ και, επομένως, η παροχή βοήθειας στο πλαίσιο του CSTO (Οργανισμός Συλλογικής Ασφάλειας) είναι ένα ανοιχτό ζήτημα, ακόμη περισσότερο ότι η Αρμενία δεν απευθύνθηκε επίσημα στο CSTO για βοήθεια.

Οι εμπειρογνώμονες φοβούνται ότι λόγω της ένταξης ρωσικών στρατευμάτων στο Καραμπάχ, η Τουρκία μπορεί επίσης να ενταχθεί στη σύγκρουση, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρή στρατιωτική σύγκρουση σε ολόκληρη την περιοχή.

ΠΗΓΗ: https://avia.pro/news/rossiya-prinyala-reshenie-vvesti-voyska-v-karabah

…………………………….

Το Αζερμπαϊτζάν συνεχίζει να τορπιλίζει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός

Το Αζερμπαϊτζάν συνεχίζει να τορπιλίζει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, έγραψε στο Twitter του ο υπουργός Εξωτερικών της Αρμενίας Ζογράμπ Μνατσακανιάν.

«Έχουν περάσει πέντε ημέρες από τότε που η Μόσχα εξέδωσε κοινή δήλωση για κατάπαυση του πυρός (στις 10 Οκτωβρίου), αλλά το Αζερμπαϊτζάν συνεχίζει να τορπιλίζει την εφαρμογή της. Με την άμεση συμμετοχή της Τουρκίας και την υποστήριξη των τρομοκρατών μαχητών, συνεχίζουν τον πόλεμο εναντίον του Αρτσαχ». el.armradio.am

 

ΠΗΓΗ:https://alfeiospotamos.gr/?p=46305

 

 

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ):Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/esydpkm ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC-Pn... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 
ΑΙΓΑΙΟΥ 63, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ. 55133
ΤΗΛ:2310443883 e-mail: esykmakedonias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ